Hvis du vil vide, hvem der bor på en bestemt adresse i Danmark, kan du slå personen op. Det er nemt og tager 10 sekunder.Her på siden kan du se, hvordan du gør.

Krak adresse telefonnummer person

Krak.dk er et af de steder i Danmark, hvor du kan indtaste en adresse og se, hvem der bor på stedet. Husk at flere gader og veje godt kan hedder det samme flere steder i landet. Derfor er der flere forslag.

Hvem bor adressen?

Der er nogen danske websites, der giver mulighed for opslag på adressen, hvis stedet er registreret med navn og adresse.

  • Krak.dk er oplysningen online, hvor du kan indtaste en adresse og se, hvem der bor der. Personsøgning er muligt, hvis personen ikke har adressebeskyttelse.
    Søg på krak.dk
  • De Gule Sider er det samme firma ejet af Enirokoncernen og den samme database. Indtast adressen og se, hvem der har bopæl på stedet.
    Søg på degulesider.dk
  • Det er på de samme sider, at du søger på telefonnummer og får personen, eller
  • søger på navn og får personens telefonnummer. Se Hvem ringer?

Hvis en person har adressebeskyttelse er denne persons adresse hemmelig og kan ikke slås op på adressen. Derfor kan nogen adresser godt være opført uden personer, og du kan risikere, at når du slår en adresse op, kommer der ingen personer frem. Det er formentlig fordi de har adressebeskyttelse. Se Hvordan får jeg adressebeskyttelse?

Apps, der kan slå adresser op i Danmark

Download Kraks app til iPhone eller Android.

Find person - helt kort

Du kan slå adresser på på krak.dk eller degulesider.dk og se, hvem der bor på stedet.

Relaterede artikler