Hvis du leder efter et sted at købe hash nær dig, så har du formentlig prøvet at finde hash og marijuana online eller ved en pusher. Her på siden finder du aktuelle steder, hvor du kan finde hash i København (Kbh), Christiania, Odense og Aarhus. Det kan også være du leder efter en hashhandler i Aalborg, Randers, Esbjerg, Roskilde eller på Bornholm.

Køb hash nær dig - se liste

Når du leder efter hash for at ryge det er det formentlig fordi du godt kan lide fornemmelsen, når du ryger. Men vidste du, at der er en fornemmelse, der er endnu bedre?

Med hash vil du opleve en kortvarig behagelig fornemmelse, og dine sanser påvirkes. Det er fordi, at du på en måde er blevet kortvarigt forgiftet, og dine nerver er blevet påvirket. Det er ligesom effekten af andre euforiserende stoffer, som hvis du ryger cigaretter eller drikker alkohol.

  1. Hvis du søger efter meningen med livet finder du den ikke ved at ryge hash. Den finder du istedet her.
  2. Du bliver ikke mere kreativ eller kommere “tættere på dig selv” ved at ryge hash
  3. Det er ulovligt at ryge hash
  4. Det er ikke sundt for din krop at ryge hash, selv om nogen desværre påstår det modsatte. Det er nedbrydende for din hjerne, da hash er et euforiserende stof, der påvirker dit nervesystem.
  5. Med køb af hash støtter du en industri med kriminalitet og prostitution, og er med til at holde den i live
  6. Det er ulovligt at købe og sælge hash i Danmark
Hvad er hash?

Hash er et euforiserende stof, der udvindes af en plante, der hedder Cannabis.

Cannabis planten

Er hash usundt?

Ja, hash er usundt for dig. Det er desuden ulovligt, og det fås ikke som lægemiddel lovligt i Danmark. Det er derfor selvfølgelig også ulovligt at offentliggøre de steder i landet, hvor du kan købe hash - kontant eller på anden vis.

Hvis du ser et sted på nettet, der forklarer hvor du kan købe hash, bør du melde det til politiet. Det gælder også, hvis du kender til nogen, der køber eller sælger hash.

Hvor køber man hash - helt kort

Det er desværre muligt at købe hash i Kbh, Aarhus, Odense, Aalborg og mange andre byer. Det kan ikke anbefales at gøre det. Det er ulovligt både at sælge, købe og ryge hash.

Relaterede artikler